Cume, 2024-03-29, 6:22 PM
Qeydiyyat
Login
EUROPA
Xosh gelmisinz Гость | RSS
MENYU
QIYMETLENDIRME
Saytimi qiymetlendir
Butun sesler: 1031
Main » 2008 » Avqust » 2 » Rengler haqqinda---OXU>>>
Rengler haqqinda---OXU>>>
3:26 PM
                                     
İsti rengler(qırmızı , narıncı ve sarı) feallığı az olan , laqeyd adamlara çox enerji verir. Mavi , tünd sürmeyi, benövşeyi isefeal adamların rengidir. Gündelik heyatımız üçün renglerin te’siri barede be’zi şeyleri bilmek xeyirlidir.

***

eseb sistemi üçün en elverişli açıq, yumşaq, mavi , gümüşü , boz renglerdir. Qızılı sarı, yaşılı mavi, gümüşü boz rengler rahatlıq ve harmoniya hissiyatı yaradır. Parlaq rengler feallığı artırır.Qırmızı , benövşeyi , eseb sistemini qıcıqlandırır , görmeni zeifledir.

***

İş , nahar ve istirahet otaqlarını müxtelif renglerle ayırmaq meslehetdir. İş otağı üçün boğuq rengli üzlük ve ya perde seçmek daha münasibdir. Arıqlama fikrine düşseniz pehrize ve diger müaliceye ehtiyac yoxdur. Bunun üçün metbexi sadece olaraq mavi rengle boyamaq kifayetdir. Söhbet otağın müxtelif rengli üzlüklerle bezemek meslehet deyil. Bu , gözleri sonra ise bütün bedeni yoracaq, pis ehval-ruhiyye yaradacaqdır. Bele halın baş vermemesi üçün hemin otağı mavi ve yaxud gümüşü yaşıl rengle renglemek ve ya üzlük çekmek münasibdir. Arxasında oturub işlediyiniz stolun üstüne qerenfil, qızılgül ve her hansı bir parlaq gül qoysanız, derhal enerjinizin artdığını, beyninizin nece feal işlediyini hiss edeceksiniz.

***

Rengli işıqlara da diqqet yetirmek lazımdır. Yaşıl ve ya diger rengde şüşesi olan lampa iş üçün münasib deyil. en münasibi işıqlı ve parlaq lampalardır.Müxtelif işıqlanma zamanı (tebii ve sun’i)otağın nece görünmesi nezere alınmalıdır. Çünki interyer, onun çalarları, rengi ehval –ruhiyyeye , iş qabiliyyetine ve sehhete te’sir gösterir.

***

R’ngin daha bir xüsusiyyetini bilmek xeyirlidir. Bu size çox şeyi aydınlaşdırıb izah ede biler. Meselen: sema rengine bigane adam her şeye qadir olmaq tessüratı yaratmaq isteyir. Heqiqetde ise o inamsızlıq nümunesidir. Göy reng temizliyi, xeyixahlığı, nisbeten qemgin tebieti, sevmeye ehtiyacı , inamlılıq hissini cemleşdiren adamın rengidir Boz rengi quru tebietli, inamsız , ağır düşünceli adamlar üstün tuturlar. Qırmızı reng ehtiraslı , cür’etli , iradeli , ünsiyyetli, tez coşan , lakin xeyirxah adamlarn rengidir.Narıncı reng intuisiyaya güclü meyilli , xeyalperest adamları ferqlendirir. Qehveyi reng möhkem dayanan , ailesini seven adet ve en’enelere hörmetle yanaşan adamlar üçün xarakterikdir. Bu reng xudpesendlerde igrah hissi doğurur. Sarı rengi temkinli , sakit tebiyetli, intellektual adamlar sevirler. Bele adamlar şeraite asanlıqla uyğunlaşır, diqqeti özüne celb etmeyi bacarır.
Cehrayı reng heyat remzidir. Sevgi ve xeyirxahlığı, her şeye sevinmek bacarığını tesdiq edir.
Reng terapeyasına uyğun olaraq tibb mütexessisleri müalicevi tesire malik olan eynekler yaratmışlar.Onlardan istifade etmek tamamile ferdi xarakter daşıyır.Çünki müxtelif rengli şüşelerin gözün qlafanına ve onun vasitesile beyin yarımküresinetesiri olduqca ferdidir. Meselen : tonusu , ehval-ruhiyyeni qaldırmaq ötrü bezileri cehrayı eynekden istifade etmelidir. Başqa birine ise göy , yaxud yaşıl eynek lazımdır.
Renglerin “ dilini” bilmek nece deyerler , onlarla danışmağı bacarmaq sehhetinize ve gündelik heyat terzimize yüngüllük getirir, bize rahatlıq bexş edir.
Views: 8356 | Added by: HOST | Reytinq: 5.0/1 |
Total comments: 6
2024-01-09
6. Kevinbreep [Material]
Hello dear friend, I would like to offer placement of your link (or links) on different platforms of the internet such as: forums, blogs, comments and much more. . .

Increase your Visibility Boost Your Seo Rank - Get Organic Traffic From Google. Ranking in Google isn’t hard. All you need is a healthy number of backlinks from referring domains that have authority and trust in Google’s eyes.

This Backlinks Service Benefits:

1. Easily get Google rankings

2. Get a lot of traffic from Google

3. You can earn from the website in different ways

4. Increase Domain Authority (DA)

Quality guaranteed !

PRICE - 10$

WebSite - http://traffic-for-your.site/

2008-08-09
5. Nuran (crazy) [Material]
OOYYY XAMILIONKA QARA RENGNEN ARAMI VURMA AXI MEN ONU SEVIREEEMM sad MENDE TERSINE OLUR QARA RENGDE OZUMU SUPER HISS ELIYIREM HER SEYE HEVESIM OLUR UMUMIYYETLE QARAQABAG ADAM DEYILEM BEDBIN DE DEYILEM MENNEN OLSA HER GUN QARADA OLARAM PROSDA DEYISIYLIY OLSUN DEYE ARADA AYRI RENGLERDE GEYINIREM YENE DE MELUMATDARA GORE MINNETDARAAAMM COX SAG OL CANIK

2008-08-04
4. XAmilionka [Material]
nuran salam necesen?qara reng esasen yogunluq,bedbinlik rengidir.bu reng insana menfi enerji verir ,neyise etmeye hevesi oldurur. uzun muddet bu rengi uzerinde dasimaq yaxsi 1 shey deyil passivlik emele gelir...bildiyim oxudugum bu qeder...buna baxmayaraq menim de xosuma glir bu reng )) ama calisiram coox istifade etmeyim meselen heeeftede 2 defe qara reng geyinirem..sen de calis az istifade ele ok?byeeeee
Cavab: paaa, guya bu Aristoteldi dee, hamiya meslehet zad verirr)))

2008-08-03
3. Nuran (crazy) [Material]
COX MARAGLI MELUMATDARDI AMMA QARA RENG HAQQINDA HEC NE YOXDUKIIII sad ONUN HAQQINDA NIYE YAZMAMISAN AXI MENIM SEVIMLI RENGIMDI BIRDEKI ARAZ MELLIM APASTROFLARI YIGISDIR APASTROFLAR QALDI KECMISDE

2008-08-03
2. XAmilionka [Material]
aaaaaaaaaaa ti 4to pesman olsam gelerem?? meni kim mecbur eliye biler bura geliiim??!!! xosuma gelirki maraqlidir ki gelirem deeee aaaaaaaaaa

2008-08-03
1. XAmilionka [Material]
salaaam HOST necesen?/yene maraqli melumatlarinla davam edirsen coox xosuma geldi duzdur bezilerini bilirdim ama bilmediklerimi de oyrendim coxsagol..
Cavab: salam. choxsagol. Peshiman deyilsen ki bu sayti bildiyine?

Имя *:
Email *:
Код *:
ISTIFADECHI
TEQVIM
«  Avqust 2008  »
B.eCh.aChC.aCShB
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
AXTAR
DOST SAYTLAR
StatistiKA

| Azerbaycan © 2024 | Создать бесплатный сайт с uCoz |